Uitzending
RTL Boulevard - 22-9-2019

22-9-2019

RTL Boulevard

464 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Ontroerend: Bibian Mentel viert trouwdag op dansvloer
Na Jamie moest er gisteren ng iemand het kandidatenveld van Dancing with the Stars verlaten en dat werd uiteindelijk Berget Lewis. Voor Bibian Mentel werd het k een uiterst gedenkwaardige avond, maar dan op een andere en bijzondere manier.

Jamie vindt exit Dancing with the Stars 'waardeloos'
Jamie heeft een lelijke uitglijder gemaakt en dat is natuurlijk wel heel ongelukkig voor zijn deelname aan Dancing with the stars! Nu kan hij niets anders dan toekijken hoe zijn collega's over de dansvloer flaneren.

Danny Froger haalde inspiratie voor naam dochtertje uit dze serie
Beschuit met roze muisjes voor Danny Froger en zijn vriendin Dominique. Gisteren werden zij de trotse ouders van dochter Fallon en wij hebben de kersverse vader nu aan de lijn.

Shake it off! Nederland is in de ban van de cocktail
Deze maand wordt bekend wie zich de beste cocktailshaker van de wereld mag noemen. In Schiedam vond vandaag de eerste ronde van het wereldkampioenschap plaats en natuurlijk is Nederland ook vertegenwoordigd.

Harry en Meghan keren met Archie terug waar het allemaal begon: Afrika
Morgen reizen Harry en Meghan af naar Zuid-Afrika voor een officieel bezoek. De royals hebben een bijzondere band met Afrika en ze gaan niet alleen. Baby Archie is ook van de partij!

Taylor Swift haalt zich de woede van paardenliefhebbers op de hals
Taylor Swift heeft haar omstreden optreden bij de Melbourne cup in Australi afgezegd. De zangeres lag onder vuur omdat tijdens deze jaarlijkse paardenrace meerdere paarden omkwamen.

Justitie heeft nieuw bewijs tegen motorclub Caloh Wagoh
Een blunder van Delano R., de president van omstreden motorclub Caloh Wagoh, heeft ertoe geleid dat justitie nieuw bewijs in handen heeft in deze zaak. Hierdoor zijn vijf nieuwe verdachten aangehouden die worden verdacht van het uitlokken en voorbereiden van liquidaties.

Gaat Anastasia het record van The Lion King overtreffen?
Tout bekend Nederland flaneerde vanmiddag over de rode loper van het AFAS Circustheater voor de premire van een nieuwe grote musical: Anastasia. Wij waren erbij!

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zondag 22 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie