Uitzending
RTL Boulevard - 24-9-2019

24-9-2019

RTL Boulevard

465 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

André Hazes gaat het een stukje rustiger aandoen
De carrière van André Hazes gaat als een speer. Inmiddels liggen onze zuiderburen aan zijn voeten en scoort hij ook daar grote hits. Maar het succes zorgt er ook voor dat het privé-leven van de zanger non stop in het nieuws is. En dat is niet altijd even makkelijk.

Flink wat schokkende onthullingen in boek Demi Moore
Schokkende onthullingen zoals kindermisbruik en hardnekkige drugs- en alcoholproblemen. Het leven van Hollywood-ster Demi Moore leek een sprookje, maar niets bleek minder waar. Vandaag verschijnt haar biografie Inside Out. Aan talkshow-koningin Diane Sawyer lichtte ze alvast een tipje van de sluier op.

Pers niet welkom bij zitting in zaak Ridouan Taghi
Na de liquidatie van Derk Wiersum, de advocaat van Nabil B., besluit de rechtbank vrijdag dat er geen pers en publiek welkom is bij de zitting van vandaag. Maar ook zonder de pers gaat de vervolging van de Mocromaffia met kopstuk Ridouan Taghi gewoon door.

Nominaties voor Televizier-Ster presentator en presentatrice zijn bekend
Nog 2 weken en dan zit heel televisieland weer bij elkaar tijdens het Gouden Televizierring-gala. Vandaag mogen wij hier bij RTL Boulevard exclusief bekend maken welke presentatoren en presentatrices genomineerd zijn voor een Televizierster. Aran Bade ging ze verrassen.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 24 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie