Uitzending
RTL Boulevard - 14-9-2019

14-9-2019

RTL Boulevard

393 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Terugblik op 20-jarig bestaan Big Brother
Aankomende week is het 20 (!) jaar geleden dat de eerste editie van Big Brother van start ging. En heel Nederland smulde mee van de avonturen van Bart, Sabine en Ruud.

Eindelijk meer duidelijkheid over Nederlandse oorsprong Audrey Hepburn
Audrey Hepburn heeft haar jonge jaren doorgebracht in Nederland, alleen daar is niet zoveel over bekend. Vandaag werd er een nieuw boek gepresenteerd waarin dit uitgebreid naar voren komt n werd er een standbeeld onthuld voor haar ouderlijk huis. Wij spraken haar zoon.

Actrice Felicity Huffman trekt boetekleed aan in rechtszaak
Actrice Felicity Huffman is veroordeeld tot een celstraf van veertien dagen voor het omkopen van een universiteitsmedewerker zodat haar dochter toegelaten zou worden. Felicity legde 15.000 dollar neer zodat alle foute antwoorden van een toelatingstoets goedgerekend zouden worden.

Angela Groothuizen openhartig over 'het' niet meer doen
Rob, de man van Angela Groothuizen, mag legaal buiten de deur snoepen. In de Volkskrant onthult de presentatrice vandaag dat ze een open relatie heeft, omdat 'het', de seks dus, van haar niet per se meer hoeft.

Ouders opgepakte YouTuber Ties over arrestatie
Afgelopen dinsdag werden Youtubers Ties en Govert in Amerika gearresteerd bij Area 51. Inmiddels zijn de twee weer vrij en in afwachting van de rechter. De ouders van Ties vertellen in een vlog op hun eigen Youtube-kanaal hoe zij alles beleefd hebben.

John van den Heuvel vertelt wat te verwachten van Tob Cohen-special
Na bijna twee maanden van onzekerheid, kwam gistermiddag totaal onverwachts duidelijkheid over het lot van de vermiste Tob Cohen. Medeverdachte Peter K zorgde voor de doorbraak. John van den Heuvel is met de zus van Cohen meegereisd naar kenia en volgt de zaak op de voet.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zaterdag 14 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie