Uitzending
RTL Boulevard - 15-9-2019

15-9-2019

RTL Boulevard

331 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Steengoede zaterdagavond ervaar je met Samantha Steenwijk
Samantha Steenwijk is de superster van de zaterdagavond. Ze danst en zingt de sterren van de hemel in Dancing with the Stars en De Beste Zangers.

De snor is weer helemaal terug van weggeweest
Voor lange tijd domineerde de baard als het meest populaire uiterlijke kenmerk voor de hippe man. Maar wie nu echt met zijn tijd mee wil gaan, laat alleen bij een snor.

Brad Pitt over hoe scheiding invloed op hem had
Het gaat Brad Pitt eindelijk weer voor de wind. De Hollywoodacteur heeft de jaren met een vechtscheiding, een heftig alcoholprobleem en een moeilijke relatie met z'n kinderen achter zich gelaten. Met z'n film Ad Astra wil ie andere mannen behoeden voor zijn fouten.

Luther-acteur vertelt wat te verwachten van Penoza-film
Na zes succesvolle seizoenen Penoza zijn de Amsterdamse bandieten terug van weggeweest, maar nu op het witte doek met 'The Final Chapter.' Ook Raymond Thiry schittert weer in zijn bijrol als de lieve en koelbloedige Luther.

Prins Harry blaast vandaag 35 kaarsjes uit
Prins Harry is vandaag 35 jaar jong. Hij is uitgegroeid tot een mooie volwassen vent met vrouw en kind, maar daar ging een heel turbulente tijd aan vooraf.

Beau na Majoor Bosshardtprijs: 'Alleen maar bergafwaarts'
Beau van Erven Dorens won met zijn programma Five Days Inside al de Gouden Televizier-Ring, gisteren ontving hij voor The Rotterdam n The Amsterdam Project de eervolle Majoor Bosshardtprijs.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zondag 15 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie