Uitzending
RTL Boulevard - 17-9-2019

17-9-2019

RTL Boulevard

397 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Avondeten is voor veel ouders stressmoment
Voor veel ouders het grootste stressmoment van de dag: het avondeten. Nog voordat het bord op tafel staat, begint het gejengel en gezeur over de kookkunsten van vader en moeder. En voor je het weet, kun je de spinazie van het plafond schrapen.

Rob de Nijs stopt noodgedwongen met zingen
Na een carrière van bijna 60 jaar kondigt Rob de Nijs vandaag zijn afscheid aan. Onlangs werd namelijk de ziekte van Parkinson bij de 76-jarige Rob vastgesteld, waardoor hij de handdoek wel in de ring MOET gooien.

Partner Femke Halsema verdacht van wapenbezit
De kwestie van de zoon van de Amsterdamse burgemeester Femke Halsema, die op 15 juli met een nepwapen werd aangehouden, blijft de gemoederen behoorlijk bezighouden. Vandaag wordt bekend dat de partner van Femke, Robert Oey, officieel als verdachte wordt gezien.

Beyoncé geeft intiem kijkje in privéleven
Superster Beyonce heeft haar fans getrakteerd op een heel intiem kijkje in haar privé-leven. In de nieuwe documentaire 'Making The Gift' is d'r tweeling voor het eerst sinds tijden weer te zien en weet vooral dochter Blue Ivy de spotlights van haar moeder te stelen.

Doutzen Kroes lanceert eigen YouTube-kanaal
Doutzen Kroes komt met haar eigen Youtube-serie 'Doutzen Diaries'. Vanaf morgen zal het model je niet alleen meenemen op haar grote catwalk-avonturen, maar ook een kijkje geven in het gezinsleven van deze nog altijd nuchtere Friezin.

Willem-Alexander en Máxima stralen op Prinsjesdag
Het is weer de derde dinsdag in september en dat betekent Prinsjesdag! Die miljoenennota is natuurlijk niet doorheen te komen, maar wel ontzettend belangrijk... Maar het meest smullen we toch van de hoedjes... Vandaag werd weer alles uit de kast getrokken!

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 17 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee