Uitzending
RTL Boulevard - 25-9-2019

25-9-2019

RTL Boulevard

368 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

T cute: baby Archie steelt de show in Zuid-Afrika
Deze week beginnen Harry, Meghan en de vijf maanden oude Archie aan hun eerste officile trip naar Harry's favoriete werelddeel. Ze landen in Zuid-Afrika. Hoewel Archie niet terug te vinden is in het drukke reisschema hoopt iedereen toch een glimp van hem op te kunnen vangen.

Welke BN'ers gaan strijden in De IJzersterkste?
In het promofilpmje van De IJzersterkste komen meerdere hints over de deelnemers van het programma naar voren. Maar van wie zijn die initialen nou?

Jamie Oliver gooit het over de vegetarische boeg
Jaimie Oliver is vandaag in ons kikkerlandje om zijn nieuwe kookboek VEG te presenteren. De Brit heeft een pittig jaar achter de rug. De zaken lopen slecht waardoor hij bijna al zijn restaurants heeft moeten sluiten. Miljuschka sprak hem hier vandaag over.

Making a Murderer-zaak neemt wederom bizarre wending
Is 'ie nou wel of niet schuldig aan moord? De zaak van Steven Avery houdt Making a Murderer-kijkers al jaren over heel de wereld in de greep. Door de bekentenis van een mede-gedetineerde krijgt de zaak nu een nieuwe wending.

Sylvie Meis houdt hand op de knip
Je verwacht het niet, maar Sylvie Meis let op kleintjes! De vrouw met 16 miljoen euro op d'r bankrekening onthult dat ze heel bewust met d'r centen omgaat. Vooral tijdens het shoppen!

TBS'er in kliniek te zien als vlogger op YouTube
Het gebeurt inmiddels wel vaker, maar het blijft toch schrijnend om te zien. TBS'ers die in de kliniek makkelijk aan drugs en telefoons komen. Op YouTube staan meerdere video's van een gedetineerde in een Limburgse TBS-kliniek video's maakt met een verboden telefoon van zijn drugs en messen.

Heftig: Familie en fans nemen afscheid van Fernando Ricksen
Precies een week geleden verloor de 43-jarige Fernando Ricksen zijn jarenlange strijd tegen ALS. Vandaag nemen zijn familie, vrienden en duizenden fans tijdens een omvangrijke uitvaart in Glasgow afscheid van de oud-voetballer.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 25 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen cht de beste aanbiedingen Bekijk nu!