Uitzending
RTL Boulevard - 21-9-2019

21-9-2019

RTL Boulevard

513 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

André Hazes: 'Ik heb maar een keer gehuild om mijn vader'
Het is maandag precies vijftien jaar geleden dat André Hazes overleed. Maar voor de fans en voor zijn zoon, is hij nog steeds springlevend.

Chantal Janzen sprong gat in de lucht door komst Eva Jinek
Het kan niemand ontgaan zijn dat Eva Jinek gisteren bekendmaakte de overstap naar RTL te maken. Chantal is door het dolle heen met het nieuws.

Wat is toch het afvalgeheim van Berget Lewis?
Als een zangeres en chef-kok samenwonen, zingen en koken ze de sterren van de hemel. Berget Lewis en haar keukenprins Maik Galenkamp versmelten hun talenten en vloggen er smakelijk op los! Miljuschka zocht het stel op.

Prins Andrew krijgt het steeds heter onder de voeten
De verhalen dat prins Andrew betrokken zou zijn bij de seksschandalen van de inmiddels overleden multimiljonair Jeffrey Epstein, worden steeds hardnekkiger. Gisteren vertelde een van de vermeende slachtoffers dat ze als seksslaaf het bed moest delen met de zoon van Queen Elizabeth.

Komt Céline Dion naar Nederland?
Céline Dion is terug! Niet één, niet twee, maar liefst drie(!) nieuwe singles brengt ze tegelijk uit. De tracks zijn een voorproefje van haar langverwachte nieuwe album Courage, dat uitkomt op 15 november.

Voice-winnaar Ruud: 'Het komt nu allemaal op zijn pootjes terecht'
Ruud Hermans uit Tilburg is door het publiek gekozen tot winnaar van The Voice Senior 2019. Dat werd gisteren live bekendgemaakt in de talkshow Beau, na afloop van de finale van de talentenjacht voor senioren.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zaterdag 21 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie