Uitzending
RTL Boulevard - 16-9-2019

16-9-2019

RTL Boulevard

546 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Zanger Dotan heeft groot nieuws
Dotan laat op Twitter weten dat hij morgen met spannend nieuws komt. Wij kregen een tip dat het hier zou gaan om een clubtour, dus zijn we even gaan bellen naar poppodium Paard en zij bevestigen dat er inderdaad vanaf 19 september kaartjes in de verkoop gaan voor zijn optreden.

Victoria Beckham laat haar dromen uitkomen
Victoria Beckham dartelt al kwart eeuw rond in de internationale modewereld. Afgelopen weekend zat haar hele gezin op de eerste rij tijdens de show van haar nieuwste collectie tijdens London Fashionweek. En alsof ze het nog niet druk genoeg heeft komt de fashionista nu ook nog met een eigen beautylijn.

Caitlyn Jenner krijgt het ervan langs tijdens The Roast
Als je de eer ten deel valt om geroast te worden bij Comedy Central, sla je dat niet af. En als je wordt gevraagd om verslag te doen van The Roast of Alec Baldwin in Los Angeles, sla je dat ook niet af. En dus stapte Steven Brunswijk voor ons op het vliegtuig.

Sinaed O'Connor stond doodsangsten uit
Sinead O'Connor heeft de afgelopen jaren heel wat headlines gehaald met haar vreemde opvattingen en mentale gezondheid. Vandaag verraste ze de wereld met een verhaal over Prince, die haar grootste hit schreef, maar haar ook de stuipen op het lijf heeft gejaagd.

John over zaak Tob Cohen: 'Te gruwelijk voor woorden'
Heel Kenia is in de ban van de moord op de Nederlandse miljonair Tob Cohen. John van den Heuvel is net terug uit Nairobi, en brengt ons het laatste nieuws rondom deze gruwelijke moordzaak.

Linda de Mol kan niet genieten van haar succes
Niet iedereen heeft voelsprieten over wat hip en happening is. Maar gelukkig is daar Linda de Mol die graag een handje meehelpt met haar nieuwe tijdschrift. Daarnaast probeert ze ook Net5 weer op de kaart te zetten, al ligt haar hart ook nog steeds bij RTL.

Linda de Mol reageert op Twitter-rel Wendy van Dijk
Linda de Mol is met haar veelbesproken overstap naar SBS een boegbeeld van de zender. Ze houdt dan ook alles goed in de gaten, ook op social media.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 16 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!