Uitzending
Podium Witteman - 10-5-2015

10-5-2015

Podium Witteman

2234 x bekeken | 0 reacties
5
Met pianist Hannes Minnaar, celliste Ella van Poucke, blokfluitist Erik Bosgraaf, Rick Stotijn speelt tango op de contrabas, en pianist Stefan Vladar.

Violiste Isabelle van Keulen krijgt in Podium Witteman carte blanche. Samen met Paul Witteman presenteert ze haar muzikale voorkeuren en verwelkomt ze haar favoriete musici voor een aantal verrassende optredens!

Isabelle van Keulen is een van onze grootste vaderlandse violisten én altviolisten. Ze is een internationaal vermaard solist bij de grote internationale orkesten en speelt bovendien ontzettend veel kamermuziek met musici over de hele wereld. Haar repertoire reikt van Beethoven tot Piazzolla. Het grote publiek kent haar ook als kritisch jurylid in het televisieprogramma Maestro.

Te gast zijn o.a. pianist Hannes Minnaar, met wie ze alle vioolsonates van Beethoven heeft opgenomen, en de jonge celliste Ella van Poucke. In de Shuffle speelt blokfluitvirtuoos Erik Bosgraaf met Mike Boddé, met daarin een gastoptreden van zangeres Sterre Konijn in een liedje van The Beatles. Isabelle van Keulen zal zelf vlammen in een vioolsonate van Mozart, samen met de Oostenrijkse pianist Stefan Vladar. De jonge contrabas-wizzard Rick Stotijn speelt tango’s van Astor Piazzolla, samen met violiste Lisa Jacobs en pianist Jeroen Bal.

In deze uitzending van Podium Witteman waren Isabelle van Keulen en Lisa Jacobs te gast. De presentatie was in handen van Paul Witteman. Deze uitzending van het programma Podium Witteman werd uitgezonden op zondag 10 mei door de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie