Uitzending
Pauw - 11-4-2017

11-4-2017

Pauw

1166 x bekeken | 0 reacties
6
Huub van der Lubbe en De Dijk
Na bijna 40 jaar festivals en feesttenten te hebben platgespeeld, vlijt De Dijk zich eindelijk in het rode pluche van de theaters. Groef heet de tournee waarvoor de groep de hele discografie tegen het licht heeft gehouden, en liedjes tegenkwam die al decennia niet waren gespeeld. Maar die in een andere setting weer heel goed tot hun recht zouden komen. Verder kregen bekende hits als Nergens goed voor en Wat een vrouw kregen een heel ander arrangement. ‘Mond houden en genieten’, dat is het motto van de theatertour, die afgelopen zaterdag begon. Vanavond bij Pauw: Huub van der Lubbe en De Dijk over de keuzes, twijfels en het nieuwe elan van Groef.

Joop Munsterman
Na een lange stilte vertelt Joop Munsterman eindelijk zijn verhaal over de periode van bijna twaalf jaar voorzitterschap van FC Twente. In 2003 bijna failliet, 2010 landskampioen en vorig jaar balancerend op de rand van de afgrond. Het boek Rood Bloed ligt eind deze week in de winkels.

Stefan de Vries
Stefan de Vries wil de Nederlandse media wakker schudden: de campagne voor de Franse presidentsverkiezingen is nog nooit zo spannend geweest. De peilingen laten vier potentiële winnaars zien die allemaal rond de 20% staan. Er hangt een grote onzekerheid in de lucht voor het voortbestaan van de EU. Twee van de vier kandidaten, Le Pen en Mélenchon, zijn voor een Frexit. De populaire Macron is voor een stevig Europa. De Fransen mogen stemmen op 23 april en daarna op een van de twee winnaars op 7 mei.

De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op dinsdag 11 april door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie