Uitzending
Pauw - 10-4-2017

10-4-2017

Pauw

1403 x bekeken | 0 reacties
5
MariŽlle Tweebeeke, Merel Westrik en Sacha de Boer
AT5 bestaat deze maand 25 jaar. De Amsterdamse tv-zender begon in een tijd dat regionale televisie zich beperkte tot Stadstv Rotterdam. Het was pionieren en overal op afgaan, we hadden het gevoel dat we een tv zender hadden met vrienden, zegt oud AT5 verslaggever Jeroen Wollaars, nu correspondent Duitsland voor de NOS. Ook Nieuwsuur presentatrice MariŽlle Tweebeeke, Merel Westrik van het RTL4 journaal en oud-journaal presentatrice Sacha de Boer begonnen hun carriŤre bij AT5 en zijn te gast.

Rosanne Hertzberger
E-nummers, kant- en klaar maaltijden en conserveermiddelen maken ons leven beter. Dat stelt microbiologe en columniste Rosanne Hertzberger in haar nieuwste boek Ode aan de E-nummers. Zij rekent keihard af met de zogenaamde gezonde voedselmythes en pleit voor smartfood. Rosanne zit aan tafel.

Abdi Nageeye
Abdi Nageeye mag zich vanaf zondagmiddag de snelste Nederlander ooit in de marathon van Rotterdam noemen. Maar hij is nog lang niet tevreden, hij wil de beste Nederlandse marathonloper worden. Adbi zit aan tafel bij Pauw.

De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op maandag 10 april door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie