Uitzending
Pauw - 4-4-2017

4-4-2017

Pauw

1283 x bekeken | 0 reacties
7
Cécile Narinx, Jessica ‘Jazz’ Gyasi en Janice Deul
Is het gebrek aan donkere modellen op covers te wijten aan het beperkte aanbod? Hoofdredacteur van de NederlandseVogue, Karin Swerink, kreeg veel kritiek over zich heen toen zij stelde dat er te weinig goede donkere modellen zouden zijn als covermodel.Uit een onderzoeksrapport van The Fashion Spot blijkt dat nog altijd zo’n 75 procent van de modellen op de catwalk wit is. Fashion-activist Janice Deul, model Jessica ‘Jazz’ Gyasi en hoofdredacteur van Harper’s Bazaar Cécile Narinx gaan erover in gesprek.

Charles Groenhuijsen
Morgenochtend vroeg kunnen we bij CBS kijken naar het eerste interview van Ivanka Trump als assistent to the president. Sinds 30 maart vervult zij een officiële functie in het Witte Huis, maar in hoeverre heeft zij invloed op haar vader? Charles Groenhuijsen praat ons bij over first daughter Ivanka Trump.

Sinan Can
Vanaf morgen kunnen bijna 250 duizend Nederlandse Turken stemmen voor het Turkse referendum. In dit referendum vraagt president Erdogan om meer bevoegdheden en macht. Documentairemaker Sinan Can is vanavond te gast met het meest opmerkelijke campagnebeeld.

In deze uitzending van Pauw waren Charles Groenhuijsen, Sinan Can en Cécile Narinx te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op dinsdag 4 april door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie