Uitzending
Pauw - 5-4-2017

5-4-2017

Pauw

900 x bekeken | 0 reacties
6
Joost Eerdmans en Joost Vullings
In februari 2002 werd Lijst Pim Fortuyn opgericht. Vijf maanden later stonden ze, inmiddels zonder leider, op het bordes. Binnen 87 dagen, en veel geruzie later, viel het kabinet. In het boek De kinderen van Pim blikt Joost Vullings samen met oud-LPFers terug op de meest roerige politieke periode uit deze eeuw. Vanavond is hij te gast samen met oud-LPF-Kamerlid Joost Eerdmans.

Jol Broekaert
Culinair journalist en restaurantrecensent Jol Broekaert bezocht een flink aantal restaurants van de top-50 beste restaurants ter wereld. Woensdag maakte de Britse uitgeverij William Reed Business Media de nieuwe lijst met namen bekend in Melbourne. Nederland is vertegenwoordigd met het Zwolse restaurant De Librije, dat steeg van plek 38 naar plek 34. Bij Pauw vertelt Jol in geuren en kleuren zijn gastronomische ervaringen in een aantal van de beste restaurants ter wereld.

Sidney Smeets
Het homostel dat afgelopen weekend zwaar mishandeld werd in Arnhem heeft zelf de eerste klap uitgedeeld. Althans dat beweert de advocaat van n van de verdachten. Onzin zegt Sidney Smeets, advocaat van het mishandelde stel. Volgens hem is het motief wel degelijk homohaat. Hij vertelt zijn verhaal bij Pauw.

In deze uitzending van Pauw waren Joost Eerdmans en Joost Vullings te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op woensdag 5 april door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie