Uitzending
Pauw - 14-4-2017

14-4-2017

Pauw

1215 x bekeken | 0 reacties
7
WALDEMAR TORENSTRA BEZOCHT VLUCHTELINGENKAMPEN IN NOORD-IRAK
Waldemar Torenstra was afgelopen week in het noorden van Irak, vlakbij het door oorlog verscheurde Mosul. Als ambassadeur van Stichting Vluchteling bezocht hij er verschillende vluchtelingenkampen. Waldemar vertelt bij Pauw wat hij heeft meegemaakt.

SYLVANA SIMONS VERTELT VOOR HET EERST OVER HAAR RECHTSZAAK
Bij Pauw doet Sylvana Simons voor het eerst haar verhaal over de rechtszaak waarin in totaal 22 mensen terechtstonden voor bedreiging of belediging van Simons

ERIK HENSEL EN REMCO BREUKER OVER DE SPANNINGEN IN NOORD-KOREA
Erik Hensel, ondernemer en filmmaker, liep deze week de marathon van Pyongyang. Hij is inmiddels terug in Nederland en spreekt erover in de uitzending. Ook te gast: hoogleraar Korea Studies Remco Breukers. Hij neemt met ons het laatste nieuws door omtrent de spanningen in Noord-Korea.

HOE OVERLEEF JE LIEFDESVERDRIET, VOLGENS SUSAN SMIT EN MARION PAUW
Liefdesverdriet, hoe overleef je het en hoe kom je er sterker uit? Schrijfsters Susan Smit en Marion Pauw spreken erover.

In deze uitzending van Pauw waren Sylvana Simons en Waldemar Torenstra te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op vrijdag 14 april door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie