Uitzending
Pauw - 13-4-2017

13-4-2017

Pauw

1084 x bekeken | 0 reacties
5
Mattie&Wietze
Sinds afgelopen maandag zitten Mattie&Wietze aan elkaar vast geketend. De Qmusic-dj's vieren deze week namelijk hun vijfjarig jubileum en bedachten deze ludieke actie. Hoe vergaat het de mannen tot nu toe? En zijn ze opgelucht dat de boeien morgenochtend af gaan?

Remco Breuker
Op het Koreaanse schiereiland lopen de spanningen de op. Volgens een organisatie die het atoomprogramma van Noord-Korea volgt, is het land een nieuwe kernproef aan het voorbereiden. Ondertussen is het Amerikaanse vliegdekschip USS Car Vinson onderweg naar het gebied. Zeer verontrustend, vindt hoogleraar Korea studies Remco Breuker. In Pauw vertelt hij over de laatste ontwikkelingen.

Annet Malherbe en Pierre Bokm
De musical Madam, geschreven door Annie M.G. Schmidt en met muziek van Harry Bannink, zorgde in 1981 voor de nodige ophef. Feministen demonstreerden bij de première voor het DeLaMar theater, omdat zij als karikaturen werden weggezet. Het verhaal over een bordeel en een feministenhuis, die buren van elkaar zijn op de Amsterdamse gracht, is speciaal voor de radio bewerkt tot een hoorspel. Acteurs Annet Malherbe en Pierre Bokma vertolken de hoofdrollen.

In deze uitzending van Pauw waren Annet Malherbe en Pierre Bokma te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op donderdag 13 april door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie