Uitzending
Pauw - 6-4-2017

6-4-2017

Pauw

1229 x bekeken | 0 reacties
4
Filemon Wesselink, Laura Brouwers en AriŽn van Oord
Vanaf 10 april a.s. zendt de EO de serie Talent: Autisme uit. De vijfdelige portretserie focust zich op mensen die een vorm van autisme hebben, maar hierdoor ook over een opmerkelijk of een opvallend talent beschikken. Hoe slagen deze mensen erin van hun beperking juist een kracht te maken? De serie is ontwikkeld in het kader van de Autismeweek (van 1 t/m 8 april). In deze week is er aandacht voor de ongeveer 190.000 mensen met autisme in ons land. Te gast zijn BNN-presentator Filemon Wesselink, artist Laura Brouwers en scharenslijper AriŽn van Oord. Alle drie hebben ze een vorm van autisme.

Ewoud Kieft
Ewoud Kieft kreeg in 2015 de opdracht een voorwoord te schrijven voor een nieuwe Nederlandse editie van Mein Kamp, misschien wel het meest omstreden boek ter wereld. Die Nederlandse vertaling laat nog op zich wachten, maar vanaf morgen ligt er van zijn hand wel dit boek in de winkel: ĎHet verboden boek, over de aantrekkingskracht van Mein Kampf en het nazismeí.

Marco Borsato
De muzikale tv-avond Jij&Ik, een inzamelingsactie voor War Child komt terug! Vandaag maakte de organisatie bekend dat er een tweede editie komt van het programma waarin kinderen samen met hun ouders live een bekende hit zingen voor een groot publiek. Marco Borsato, al bijna 20 jaar War Child ambassadeur, presenteert deze speciale avond. Hij is vanavond gast bij Pauw.

De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op donderdag 6 april door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie