Uitzending
Pauw - 18-4-2017

18-4-2017

Pauw

1335 x bekeken | 0 reacties
7
André Kuipers
Zijn wij alleen in het heelal of is er leven op andere planeten? Het is een vraag die vrijwel elke wetenschapper bezighoudt. Het was voor André Kuipers de reden om ruimtevaarder te worden. Voor zijn nieuwe programma ‘Kuipers zoekt contact’ gaat hij op zoek naar dit buitenaards leven. Hoe zal dat eruit zien? En wanneer gaan we het vinden?

Jet Bussemaker en Martijn Manders
Het VOC schip De Rooswijk zonk 300 jaar geleden en wordt nu omhooggehaald. Minister Jet Bussemaker en maritiem archeoloog Martijn Manders praten aan tafel over deze bijzondere berging.

Muhammed Kat en Sinan Can
Zondag was het beruchte referendum dat Turkse president Tayyip Erdogan meer macht heeft gegeven met een verschil van 2,8%. Sinan Can stemde, zoals bekend, tegen. Toch stemde ruim 70% van de Turkse Nederlanders voor Erdogan. Muhammed Kat was één van die voorstemmers. Samen gaan ze aan tafel in debat over de uitslag en hoe nu verder.

In deze uitzending van Pauw waren André Kuipers en Jet Bussemaker te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Pauw werd uitgezonden op dinsdag 18 april door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie