Uitzending
Pauw & Witteman - 8-5-2008

8-5-2008

Pauw & Witteman

1447 x bekeken | 0 reacties
5
Donderdag te gast: Dinand Woesthoff en Dennis van Leeuwen van KANE, Ton Vriens en Bert Koenders.

KANE
Zanger Dinand Woesthoff en gitarist Dennis van Leeuwen van de band KANE vertellen over hun nieuwe cd ’Everything you want’ die aankomende vrijdag uitkomt en hun aanstaande optreden in de Kuip.

Ton Vriens
Te gast is, de in New York wonende, journalist en documentairemaker Ton Vriens. Hij ging op zoek naar de onschuld van een geëxecuteerde zwarte moeder in Texas. Achttien jaar zat Frances Newton in de dodencel voor de moord op haar twee kinderen en haar man. En al die jaren hield zij vol onschuldig te zijn. Vriens reconstrureerde haar zaak en bleef doorgaan met het verzamelen van bewijzen, zelfs nog ná haar executie in september 2005. Zijn zoektocht resulteerde in het boek 'De Texaanse Kindermoorden'.

Bert Koenders
Minister Bert Koenders van Ontwikkelingssamenwerking praat over de strenge regering in Birma die ervoor zorgt dat de hulpverlening voor de slachtoffers problemen ondervindt.

Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman is uitgezonden op donderdag 8 mei door de VARA en de NPS. Te gast waren Dinand Woesthoff, Dennis van Leeuwen en Bert Koenders. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie