Uitzending
Pauw & Witteman - 8-12-2008

8-12-2008

Pauw & Witteman

1692 x bekeken | 0 reacties
7
Roger Moore alias James Bond, Rabobank-topman Bert Heemskerk en violiste Janine Jansen.

Roger Moore
Zeven maal kroop hij in de huid van James Bond. In zijn boek Voor altijd James Bond publiceert Roger Moore zijn memoires. Daarin kijkt de 81-jarige Moore niet alleen terug op zijn rol als 007, maar ook op de andere grote filmrollen die hij heeft gehad. Hij speelde onder meer samen met Elizabeth Tayler, Frank Sinatra, Dean Martin en Sean Connery. Ook schrijft hij over zijn persoonlijke leven: zijn vier huwelijken, zijn strijd tegen prostaatkanker en de Tweede Wereldoorlog.

Janine Jansen
Violiste Janine Jansen komt met een nieuwe cd, en niet zo maar één. Ze nam het vioolconcert van Tschaikovsky op. Bij Pauw & Witteman speelt ze een nummer en Roger Moore leest er een brief bij voor van Tchaikovsky. Het is het vijfde album van de Nederlandse violiste, die ondertussen ook internationaal een veel gevraagd solist is. Ze reist met haar viool de hele wereld over. Tchaikovsky wordt gezien als het vioolconcert der vioolconcerten.

Bert Heemskerk
Rabobank-topman Bert Heemskerk over bankinjecties door de overheid, de invloed van de kredietcrisis op zijn bank, en gaat hij de hypotheekrente verlagen? In een interview met De Volkskrant zei Heemskerk dat iedereen met een huis zich verplicht zou moeten verzekeren tegen dalende huizenprijzen.

In deze uitzending van Pauw & Witteman waren Roger Moore, Bert Heemskerk en Janine Jansen te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman. Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman werd uitgezonden op maandag 8 december door de VARA en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie