Uitzending
Pauw & Witteman - 6-2-2009

6-2-2009

Pauw & Witteman

1473 x bekeken | 0 reacties
8
Te gast: Harry Lensink, Jetta Klijnsma, Gerhard Sannes en Chris Maris.

Harry Lensink
Harry Lensink zet in zijn boek 'De dodenlijst' de hoofdrolspelers in het liquidatieproces waarin elf moorden centraal staan, op een rij. Maandag begint het proces. Het boek schreef Lensink samen met Marian Husken.

Jetta Klijnsma
Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid Jetta Klijnsma over de vandaag verschenen brief om armoede aan te pakken. Belangrijkste punt: gemeenten moeten huishoudens met schulden helpen. Klijnsma wil daar 4 miljoen euro voor uittrekken.

Gerhard Sannes
Gerhard Sannes is de vader van de twee eigenaren van café de Kachel, die vandaag terecht staan omdat ze het rookverbod hebben overtreden. Als actie blijven de twee 36 uur non-stop open. Vanavond is er een live-verbinding met de twee broers Ronald en Jeroen Sannes.

Chris Maris
Chris Maris over haar nicht Maya de Vries en haar zoon Mark de Vries, die in december 2007 dood gevonden zijn op het terrein van de psychiatrische instelling Parnassia in Den Haag. Moeder en zoon waren 60 en 32 jaar oud. Wat is er volgens Chris Maris met de twee gebeurd?

Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman is uitgezonden op vrijdag 6 februari door de VARA en NTR. Te gast waren Harry Lensink en Jetta Klijnsma. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie