Uitzending
Pauw & Witteman - 5-2-2009

5-2-2009

Pauw & Witteman

1478 x bekeken | 0 reacties
8
Gasten: Arjan Lock, Peter Paul de Vries, Cor Hellingman, Mickelle Haest en Rini van de Poel.

Arjan Lock
Directeur van de EO Arjan Lock over de uitlatingen van presentator Andries Knevel. Knevel zegt toch niet te geloven dat de wereld in zes dagen is geschapen. Knevel liet in het programma 't zal je maar gebeuren weten dat hij spijt heeft dat hij zijn kijkers en zijn kinderen altijd heeft voorgehouden dat de aarde in zes dagen is geschapen. Lock is niet blij met die uitlatingen van Knevel. Gelooft Lock wl in het scheppingsverhaal?

Peter Paul de Vries
Een groot aantal managers van ABN AMRO krijgen dit jaar naast de 'gewone' prestatietoeslag een extra bonus van enkele maandsalarissen. Bij de overname door de Nederlandse overheid liet Wouter Bos weten afspraken hieromtrent te respecteren, om te voorkomen dat er een personele leegloop zou plaatsvinden. De Kamer vindt het onbestaanbaar dat ondanks de nationalisatie er niets wordt gedaan aan het 'graaien'. Bos gaf vanmddag tekst en uitleg in een spoeddebat.

Cor Helllingman
Cor Hellingman, de advocaat van Wendy van Dijk, over het kort geding van Van Dijk tegen Geenstijl.nl. GeenStijl stelde deze week dat de presentatrice zou zijn vreemgegaan met Reinout Oerlemans. Hierop spande Van Dijk een spoedeisend kort geding aan. De zaak is nu afgedaan met een rectificatie van een week op de voorpagina van GeenStijl en een schadevergoeding van 7.500 euro.

Mickelle Haest en Rini van de Poel
Columniste Mickelle Haest liep een tijdje mee op de meldkamer van 112 en schreef columns over haar belevenissen daar. Deze columns zijn gebundeld onder de titel 1-1-2 daar red je levens mee. Rini van de Poel is zelf werkzaam op de meldkamer van 112 en begeleidde Haest tijdens haar 'stage'.

In deze uitzending van Pauw & Witteman waren Andries Knevel, Peter Paul de Vries en Cor Hellingman te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman. Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman werd uitgezonden op donderdag 5 februari door de VARA en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie