Uitzending
Pauw & Witteman - 5-12-2013

5-12-2013

Pauw & Witteman

1182 x bekeken | 0 reacties
6
Gasten van vanavond: Hans Dorrestijn, Jan van Hooff, Alex Boogers, Gerrit Hiemstra & Ruben Lenten

Gerrit Hiemstra & Ruben Lenten
Een hevige storm trok vandaag over Nederland. Het leidde ertoe dat de NS en Arriva haar dienstregelingen in het noorden van het land moesten neerleggen. Vanavond praten we in Pauw & Witteman niet alleen over de gevolgen van de storm, maar ook de mooie plaatjes die het oplevert. We doen dat met kitesurfer Ruben Lenten en metroloog Gerrit Hiemstra.

Hans Dorrestijns
Goeie genade! is Hans Dorrestijns zeventiende theatershow in dertig jaar. De première speelt Dorrestijn aankomende vrijdag. In liedjes, gedichten en verhalen komen grofweg drie thema’s aan bod: zijn jeugd, vrouwen en ouderdom. In Pauw & Witteman vertelt hij over zijn liefde voor vrouwen en ouderdom. ‘Zolang die twee dingen maar niet met elkaar gepaard gaan.’

Alex Boogers
Schrijver Alex Boogers schreef een roman over de moord op de 13-jarige Sedar Socrates Soares. De jongeman werd in 2003 vermoord, nadat hij een sneeuwbal tegen een autoruit had gegooid. De automobilist pikte dit niet en schoot. Wat zou er met Soares gebeurd zijn als hij niet was neergeschoten? Was het voetbaltalentje doorgedrongen tot Feyenoord? Boogers vindt het belangrijk om het verhaal te vertellen en schreef daarom een boek, dat hij gratis weggeeft via zijn site.

In deze uitzending van Pauw & Witteman waren Hans Dorrestijn, Alex Boogers en Gerrit Hiemstra te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman. Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman werd uitgezonden op donderdag 5 december door de VARA en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie