Uitzending
Pauw & Witteman - 2-12-2013

2-12-2013

Pauw & Witteman

1553 x bekeken | 0 reacties
6
Gasten: Jetta Klijnsma, Reinout Oerlemans, Mariska Koster en Patrick Laureij

Jetta Klijnsma
Vandaag stuurde staatssecretaris Jetta Klijnsma de Participatiewet naar de Tweede Kamer. De wet komt voor een groot deel tegemoet aan de wens van gemeenten om meer maatwerk te bieden bij het begeleiden naar werk van mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Het snijden in de budgetten zullen dan ook vooral ten koste gaan van de begeleiding aan werkzoekenden en hun werkgevers. Jetta Klijnsma licht de nieuwe wetgeving vanavond toe bij Pauw & Witteman.

Patrick Laureij
Patrick Laureij is afgelopen zaterdag uitgeroepen tot winnaar van het Cameretten Festival 2013. De cabaretier kreeg in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam zowel de jury- als de publieksprijs en versloeg in de finale Fuad Hassen en het duo Rundfunk.

Reinout Oerlemans
Donderdag gaat in de bioscopen de film Bros before Hos in premiere met onder andere Tim Haars, Daniel Arends en Sylvia Hoeks. Deze film, een romantische komedie voor mannen, werd geproduceerd door Eyeworks en geregisseerd door Steffen Haars en Flip Van der Kuil. Het regisseursduo maakte eerder de kaskrakers New Kids Turbo en New Kids Nitro voor Eyeworks. Reinout Oerlemans bespreekt de verwachtingen voor zijn nieuwe film en zijn rol als producent.

In deze uitzending van Pauw & Witteman waren Reinout Oerlemans en Jetta Klijnsma te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman. Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman werd uitgezonden op maandag 2 december door de VARA en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie