Uitzending
Pauw & Witteman - 28-11-2013

28-11-2013

Pauw & Witteman

1437 x bekeken | 0 reacties
5
Gasten: Rita Verdonk, Yernaz Ramautarsing, Freek de Jonge, Irene Xu, Bianca Kuijper & Janet Lie

Rita Verdonk
Rita Verdonk heeft een boek geschreven voor de 620.555 mensen die op haar gestemd hebben. In het boek schetst ze de situatie achter de schermen bij de VVD. zo zou de partij geprobeerd hebben waar 'weg te promoveren' als burgemeester van Rotterdam, maar voor Verdonk was dat geen optie. Volgens de voormalig politici leven haar Haagse collega's op een andere planeet. 'Ik was gewoon Rita Verdonk,' schrijft ze.

Yernaz Ramautarsing
Yernaz Ramautarsing heeft een Facebook-meldpunt opgericht tegen ‘Linkse indoctrinatie op mijn universiteit’. Zelf studeert hij politicologie aan de UvA en vindt dat universiteiten te veel links onderwijs bieden, waardoor je van studenten ‘een kudde linkse schapen’ zou maken. Vanavond komt hij vertellen wat hij met zijn actie wil bereiken.

Freek de Jonge
'Zondermeer' is een samenvoeging van 'Zonde' en 'ondermeer': de titel van een speciaal programma dat Freek de Jonge in december in het Compagnietheater in Amsterdam gaat brengen. Het zal, afgezien van de Neerlands Hooptribute in 2004, zijn eerste muziektheaterprogramma worden in dit theater. Vanavond komt De Jonge erover vertellen en laat hij alvast een stukje horen.

De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman. Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman werd uitgezonden op donderdag 28 november door de VARA en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie