Uitzending
Pauw & Witteman - 4-2-2008

4-2-2008

Pauw & Witteman

2437 x bekeken | 0 reacties
6
Misdaadverslaggever Peter R. de Vries en zijn team
Gisteravond trok De Vries' extra lange uitzending over de verdwijning van Natalee Holloway meer dan zeven miljoen kijkers. Zij konden zien hoe Joran van der Sloot heimelijk werd gefilmd in de Range Rover van zijn vriend Patrick. Althans Joran meende dat zij bevriend waren. Patrick van der Eem (34), geboren op Curaçao, kwam in Nijmegen in contact met Joran en won zijn vertrouwen. Vervolgens bracht hij De Vries op de hoogte.

De misdaadverslaggever zette een verborgen camera actie op touw met hulp van Van der Eem. Ze rustten een Range Rover uit met camera's en microfoons. Tijdens een paar ritten met Van der Eem begon Joran te vertellen over de bewuste nacht in 2005 toen Natalee verdween. Toen ze na een vrijpartij plotseling bewusteloos raakte, belde Joran een vriend met een boot. Die vriend zou het lichaam van Natalee hebben laten verdwijnen.

Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman is uitgezonden op maandag 4 februari door de VARA en de NPS. Te gast waren Peter R. de Vries en Patrick van der Eem. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie