Uitzending
Pauw & Witteman - 26-11-2008

26-11-2008

Pauw & Witteman

1615 x bekeken | 1 reacties
7
Rowwen Hze, Peter Paul de Vries en een debat over de Almelose gijzelzaak met burgemeester Menno Knip, Aysje Okci (de vrouw van de gijzelnemer) en haar advocaat Jan Hein Kuijpers.

Debat over Almelose gijzelzaak
Afgelopen zondag zond Zembla een documentaire uit over de caf-eigenaar uit Almelo, die deze zomer een wethouder en vier ambtenaren gijzelde. Burgemeester Menno Knip wilde niet meewerken aan de documentaire. Hij gaat vanavond in op de gijzelzaak. Ook Aysje Okci, de vrouw van de caf-eigenaar, is vanavond te gast samen met haar advocaat Jan Hein Kuijpers.

Peter Paul de Vries
Vandaag waren de directeuren van de grote Nederlandse banken in de Tweede Kamer om te worden ondervraagd over de bankencrisis. Voormalig directeur van de Vereniging van Effectenbezitters Peter Paul de Vries was erbij. Het viel hem vooral op dat de heren directeuren erbij zaten als een "winkeliersvereniging".

Rowwen Hze
Saus! Dat is de titel van de nieuwe live-cd en DVD van Rowwen Hze. Zanger Jack Poels komt onder meer vertellen waar die naam vandaan komt. En waar hoe komt hij als liedjesschrijver van de band aan zijn inspiratie? Rowwen Hze speelt vanavond het nummer Que Paso en voor deze website spelen ze nog een extra nummer. De video kunt u hier in de loop van de dag bekijken.

Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman is uitgezonden op woensdag 26 november door de VARA en de NPS. Te gast waren Jack Poels, Jan-Hein Kuijpers en Peter Paul de Vries. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie