Uitzending
Pauw & Witteman - 20-10-2008

20-10-2008

Pauw & Witteman

1172 x bekeken | 0 reacties
6
Rick van der Ploeg
Wie is uiteindelijk het slachtoffer van de internationale kredietcrisis. Econoom Rick van der Ploeg geeft het antwoord. Volgens hem is dat de burger.

Boele Staal
Boele Staal over de kapitaalinjectie aan ING
De Nederlandse overheid geeft ING een kapitaalinjectie van 10 miljard. Is dit eigenlijk geen concurrentievervalsing? En hoe moet de ING de 8,5 % rente aan de staat terugbetalen? Boele Staal, voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Banken, geeft daar vanavond duidelijkheid over.

Waldemar Torenstra
Acteur Waldemar Torenstra speelt de hoofdrol in de film Bride Flight, die dit weekend in première is gegaan. Hij speelt de man waar alles om draait; en dat zijn met name veel vrouwen.

Joris Linssen
Comeback van Showroom met Joris Linssen
Vijfentwintig jaar geleden was het een populair programma en nu komt het terug op tv: Showroom. Joris Linssen presenteert dit programma waarin het draait om excentrieke Nederlanders.

Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman is uitgezonden op maandag 20 oktober door de VARA en de NPS. Te gast waren Boele Staal, Joris Linssen, Rick van der Ploeg en Waldemar Torenstra. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie