Uitzending
Pauw & Witteman - 13-10-2008

13-10-2008

Pauw & Witteman

1292 x bekeken | 0 reacties
7
Maandag waren te gast bij Jeroen Pauw en Paul Witteman: Ed Sinke, Herman van Veen, Onno Ruding en Marc Klein Essink.

Ed Sinke reageert op aangifte Verdonk
Rita Verdonk sleept haar voormalig adviseur Ed Sinke voor de rechter. De claim is 123.000 euro. Sinke weerspreekt alle beschuldigingen. Sterker nog: hij vindt excuses van Verdonk op zijn plaats. Vanavond licht hij dit toe.

Onno Ruding
De bijeenkomst van het IMF in Washington en van de 15 eurolanden in Parijs van afgelopen weekend hadden beiden als doel de kredietcrisis te bestrijden. Wat voor lessen zijn er volgens Onno Ruding te leren uit de malaise in de financiŽle wereld?

Marc Klein Essink speelt een bruut
Marc Klein Essink werd bekend als acteur, ging vervolgens spelshow presenteren, maar het acteren bleek een grotere passie. Hij speelt de hoofdrol in het toneelstuk De Batavia dat gaat over het schip van de Vereenigde Oost-Indische Compagnie.

Herman van Veen - 40 jaar theater
Muzikant, schrijver, schilder en acteur Herman van Veen zit veertig jaar in het vak. In november staat hij met zijn 400ste voorstelling in Carrť. Vanavond treedt hij ook op in Pauw & Witteman.

AEX tien procent omhoog
Na de zwarte maandagen op de beurs sloot de AEX vandaag met 10,6 procent winst. Een optimistische dag op de beurs krijgt bij Pauw & Witteman een vervolg.

Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman is uitgezonden op maandag 13 oktober door de VARA en de NPS. Te gast waren Marc Klein Essink, Herman van Veen, Onno Ruding en Ed Sinke. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie