Uitzending
Pauw & Witteman - 20-3-2014

20-3-2014

Pauw & Witteman

1413 x bekeken | 0 reacties
6
Gasten: Eberhard van der Laan, Fouad Sidali, Yousef Gnaoui, Tofik Dibi, Aicha Marghadi, Aissa Zanen, Arnold Vanderlyde en Ferry Mingelen.

Eberhard van der Laan, Fouad Sidali, Yousef Gnaoui, Tofik Dibi, Aicha Marghadi en Aissa Zanen
"Willen jullie in deze stad meer of minder Marokkanen?" vroeg Geert Wilders woensdagavond toen de uitslagen van de gemeenteraadsverkiezingen binnen kwamen. "Minder, Minder, Minder!" riepen de aanwezigen in de zaal. Het leverde veel commotie op. Een dag later is Wilders zich van geen kwaad bewust. Hij zegt: "Ik heb niks verkeerd gezegd, ik ga me nergens voor excuseren." Het was voor Kamerlid Roland van Vliet de reden om op te stappen. Vanavond spreken we over de uitlatingen met Eberhard van der Laan (burgemeester van Amsterdam), Aicha Marghadi (oud-Sportjournaal presentatrice), Tofik Dibi (oud-Kamerlid GroenLinks), Yousef Gnaoui (rapper), Aissa Zanzen (voorzitter Samenwerkingsverband Marokkaanse Nederlanders) en Fouad Sidali (bestuurslid van de PvdA).

Arnold Vanderlyde
Sylvester Stallone geeft het boksen niet op. Doorgebroken als Rocky in de gelijknamige blockbuster uit 1976, maakte hij vier vervolgfilms. De laatste in 1990. In Grudge Match maakt hij zijn rentree in de ring. Tegen Robert De Niro, die in 1980 de legendarische Jake LaMotta neerzette in de film Raging Bull van Martin Scorsese, volgens velen de beste boksfilm ooit. Arnold Vanderlyde is een voormalig Nederlands bokser, won driemaal brons op de Olympische Spelen en bekeek de film. Wat valt hem op?

In deze uitzending van Pauw & Witteman waren Tofik Dibi, Eberhard van der Laan, Arnold Vanderlyde en Ferry Mingelen te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman. Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman werd uitgezonden op donderdag 20 maart door de VARA en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!