Uitzending
Pauw & Witteman - 14-3-2014

14-3-2014

Pauw & Witteman

957 x bekeken | 0 reacties
7
Alexander Pechtold (D66) en Diederik Samsom (PvdA) gaan vanavond in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen in Pauw & Witteman in debat over de economie en de toekomst van het land. Ook spreken de heren over de slag om de stad; in veel grote steden lijkt D66 bij de komende verkiezingen de grootste te worden, ten koste van de PvdA.

Nog niet eerder in de geschiedenis van de luchtvaart is er zo lang niks vernomen van een van de radar verdwenen vliegtuig. We spreken er vanavond over met Arthur van den Hudding, vicepresident van de Vereniging van Nederlandse Verkeersvliegers en Frank Wouters, directeur van Geoserve, een bedrijf dat opspoort via satellieten. De heren komen vertellen hoe je een verdwenen vliegtuig kunt opsporen.

Vandaag was de opening van een bijzondere expositie in Den Haag van het werk van kunstenaar Theo Jansen. Hij is de bedenker en de maker van de ‘Strandbeesten’. Dit doet hij al 23 jaar en in de Electriciteitsfabriek worden nu zeven kunstwerken tentoongesteld. Ook is een Strandbeest te zien, waar hij nog mee bezig is.

In deze uitzending van Pauw & Witteman waren Alexander Pechtold en Diederik Samsom te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman. Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman werd uitgezonden op vrijdag 14 maart door de VARA en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie