Uitzending
Pauw & Witteman - 17-3-2014

17-3-2014

Pauw & Witteman

972 x bekeken | 0 reacties
6
Gasten: Mark Rutte, Bibian Mentel, Wim DaniŽls, King of The World, Anne Kuik, Gerdien Rots, Ron Meyer & Vera Tax

Wim DaniŽls
'Desalniettemin' is een paar jaar geleden gekozen tot mooiste Nederlandse woord. Wim DaniŽls stemde er ook voor en gooit vandaag de charmes van 'desalniettemin' in de strijd om mensen te bewegen om woensdag te gaan stemmen.

Mark Rutte
Premier Mark Rutte is vanavond te gast in Pauw & Witteman om te spreken over de situatie op De Krim. Ook blikken we met hem terug op het debat dat in EenVandaag gehouden wordt en spreken we over de Marokkanen-discussie, die deze week weer oplaaide na uitlatingen van PVV-leider Geert Wilders.

Anne Kuik, Gerdien Rots, Ron Meyer en Vera Tax
Anne Kuik, Gerdien Rots, Ron Meyer en Vera Tax zijn de vier overgebleven raadsleden die strijden om de titel 'Beste Raadslid van Nederland'. Vanavond bespreken we met hun de campagne die zij zelf gevoerd hebben om woensdag gekozen te worden in hun gemeenteraad. Ook zijn we benieuwd wat ze eraan gaan doen om de titel 'Beste Raadslid van Nederland' in de wacht te slepen. Daarbij blikken we vooruit op de finale in Melkweg, die morgen is.

Bibian Mentel heeft op de Paralympische Spelen een gouden medaille gewonnen op het onderdeel Snowboard Cross. Ook werd ze tijdens de sluitingsceremonie in Sotsji geŽerd voor haar verdiensten voor de paralympische sport. Ze kreeg de Whang Youn Dai Award uit handen van de Zuid-Koreaanse naamgeefster. Met Mentel spreken we over de Paralympische Spelen en haar resultaten aldaar.

In deze uitzending van Pauw & Witteman waren Mark Rutte en Wim DaniŽls te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman. Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman werd uitgezonden op maandag 17 maart door de VARA en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie