Uitzending
Pauw & Witteman - 26-3-2014

26-3-2014

Pauw & Witteman

2158 x bekeken | 0 reacties
5
Gasten: Sjef van Gennip, Frans Tinga, Judith Jansen & Bon Verweij

Judith Jansen & Bon Verweij
Voor het eerst ter wereld is bij een patiënt een totale schedel vervangen. De 23 uur durende operatie werd succesvol uitgevoerd onder leiding van hersenchirurg Bon Verweij van het UMC Utrecht. Met behulp van 3D print technologie werd een op maat gemaakte schedel van kunststof succesvol geïmplanteerd bij de 22-jarige Judith Jansen. Vanavond zijn ze beiden te gast.

Frans Tinga
De Verenigde Arabische Emiraten hebben drie Nederlandse vliegtuigspotters vrijgelaten, nadat zij 54 dagen hadden vastgezeten in het land. Deze had het drietal aangeklaagd, omdat ze aan spionage zouden doen. Zo zouden zij verboden objecten hebben gefotografeerd. Vanavond is Frans Tinga te gast. Hij is één van de spotters en komt vertellen waarom ze in het land foto's wilden maken.

Sjef van Gennip
Volkert van der Graaf komt op 2 mei voorwaardelijk vrij, dat heeft staatssecretaris Fred Teeven vanochtend bekend gemaakt. Hij moet zich wekelijks melden bij de reclassering, zich onder behandeling van een psychiater stellen en hij mag niet in Hilversum, Rotterdam en Den Haag komen. Om de gebiedsverboden te handhaven krijgt hij een enkelband. Vanavond spreken we erover met Sjef van Gennip, bestuursvoorzitter van Reclassering Nederland.

In deze uitzending van Pauw & Witteman was Sjef van Gennip te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman. Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman werd uitgezonden op woensdag 26 maart door de VARA en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie