Uitzending
Pauw & Witteman - 20-4-2009

20-4-2009

Pauw & Witteman

1223 x bekeken | 0 reacties
7
Gasten: Dirk Scheringa over het kampioenschap van AZ, Jan Kees de Jager wil successierechten verlagen en Linda de Mol presenteert een eenmalig homomagazine.

Dirk Scheringa
Na de nederlaag van zaterdag tegen Vitesse is AZ zondag, tegen de verwachting van voorzitter Dirk Scheringa, alsnog kampioen geworden. De Alkmaarders stonden zaterdag al klaar om het kampioenschap van hun club te vieren, maar toen verloor AZ met 2-1 van Vitesse. Omdat PSV zondag onverwachts van Ajax won met 6-2 kon het feest in Alkmaar toch nog losbarsten. Voorzitter Scheringa zet zich al zestien jaar in voor AZ.

Jan Kees de Jager
Staatssecretaris van FinanciŽn Jan Kees de Jager wil de belasting op erfenissen en giften verlagen, de zogeheten successierechten. Die verlaging zou op 1 januari 2010 ingaan. Vandaag heeft De Jager hiervoor een wetsvoorstel naar de Tweede Kamer gestuurd. Wat gaat er precies veranderen?

Linda de Mol
Linda de Mol presenteert vandaag haar nieuwe blad Líhomo. Het homomagazine en is een eenmalige uitgave. In het blad is een fotoreportage te zien van EO-presentator Arie Boomsma. Naar aanleiding van de foto's, waarop Boomsma schaars gekleed poseerde, is de presenator voor drie maanden geschorst. Volgens De Mol zijn de foto's niet aanstootgevend maar juist mooi.

Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman is uitgezonden op maandag 20 april door de VARA en de NPS. Te gast waren Dirk Scheringa, Jan Kees de Jager en Linda de Mol. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie