Uitzending
Pauw & Witteman - 16-1-2009

16-1-2009

Pauw & Witteman

1190 x bekeken | 0 reacties
6
Te gast: Guy Verhofstadt, Peter Paul de Vries, Derk Bolt en Paul Vertegaal.

Peter Paul de Vries
Beleggingsdeskundige Peter Paul de Vries analyseert de noodmaatregelen die het kabinet vandaag genomen heeft om de economie te steunen. Bedrijven, woningbouwverenigingen, ziekenhuizen, investeerders; ze kunnen allemaal rekenen op steun van het kabinet om op die manier de economie te versterken.

Derk Bolt en Paul Vertegaal
Maandag viert het programma Spoorloos haar 350ste uitzending. De maker van het familiezoekprogramma Derk Bolt en Paul Vertegaal reizen de hele wereld af om families te herenigen. Bolt doet dat al zestien jaar. Dankbaar werk, maar ook erg intensief.

Guy Verhofstadt
Afzonderlijke landen gaan het niet redden en daarom moet er een Verenigde Staten van Europa komen. Dat zegt de voormalige premier van BelgiŽ Guy Verhofstadt. Dit standpunt zet de Belgische ex-premier uiteen in het boek Een nieuwe Ďage of empireí. Zo beweert hij dat de wereldwijde crisis aangeeft dat we niet zonder Europa kunnen. Zowel economisch als politiek en militair moeten we samen gaan optreden. Groter gaan denken zonder je wortels te verliezen, is zijn boodschap.

Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman is uitgezonden op vrijdag 16 januari door de VARA en de NPS. Te gast waren Guy Verhofstadt, Peter Paul de Vries en Derk Bolt. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie