Uitzending
Pauw & Witteman - 15-9-2008

15-9-2008

Pauw & Witteman

1481 x bekeken | 0 reacties
7
Alexander Pechtold
Morgen is het Prinsjesdag en wordt de Miljoenennota officieel gepresenteerd. De inhoud lag echter al geruime tijd op straat: vorige week ging Frits Wester van RTL aan de haal met de Macro Economische verkenningen, zaterdag publiceerde NRC zon beetje de gehele Miljoenennota en gisteren gaf oud-minister Zalm ook al een reactie.

Nerena Boogerd
Michael Boogerd stopte vorig jaar als profwielrenner en belande in het 'zwarte gat'. Hij spreekt er niet over in de media, maar zijn vrouw Nerena wil er wel graag over vertellen om ervoor te zorgen dat andere topsporters niet hetzelfde overkomt.

Peter Middendorp
In dagblad De Pers schrijft Middendorp een dagelijkse column onder de titel 'Vreemdeling in Den Haag'. Zijn boek Lange Poten is een bundeling van die columns en verscheen 11 september. Middendorp ageert vooral tegen de steeds verdergaande vermenging van Pers en Politiek. Zijn nietsverhullende schrijfsels worden hem niet altijd in dank afgenomen. Zo is hij ooit door PvdA- kamerlid Mei Li Vos in het gezicht geslagen, waarna hij terugsloeg en werd gearresteerd.

Willem Nijholt
In Op zoek naar Joseph gaan de AVRO en Joop van den Ende Theaterproducties op zoek naar de hoofdrolspeler voor de nieuwe musical Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat. Nijholt is met zijn veertig jaar musicalervaring de enige persoon die nog invloed heeft op het stemgedrag van het Nederlandse volk. Alleen met zijn veto mogen weggestemde kandidaten blijven.

Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman is uitgezonden op maandag 15 september door de VARA en de NPS. Te gast waren Alexander Pechtold, Willem Nijholt en Peter Middendorp. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie