Uitzending
Pauw & Witteman - 10-9-2008

10-9-2008

Pauw & Witteman

1245 x bekeken | 0 reacties
6
Paul Witteman en Jeroen Pauw hebben vanavond een exclusief interview met Rudi Dekkers, een gesprek met journalist Frits Wester over het lekken van Prinsjesdag-stukken en er is er een debat tussen Job Cohen en Farid Azarkan.

Rudi Dekkers is de man die terroristen van 11 september vliegles gaf. Deze week komt zijn boek 'De vliegende Hollander' uit. Vanavond vertelt hij onder meer waarom hij dit boek heeft geschreven en wat voor impact 11 september op zijn leven had.

Dinsdag 16 september 2008 is het Prinsjedag. En net als elk jaar zijn ook dit jaar de Prinsjesdag-stukken uitgelekt. Frits Wester, parlementair verslaggever voor RTL 4, vertelt hoe het elke keer weer lukt om deze stukken te bemachtigen.

Amsterdamse burgemeester Job Cohen en Farid Azarkan, directeur van het Samenwerkingsverband van Marokkanen in Nederland (SMN), gaan met elkaar in debat over de vermeende stigmatiserende uitlatingen van Cohen. Cohen zou hebben gezegd dat er bij bedreiging van ambulancemedewerkers vaak Marokkanen zijn betrokken. Hij deed die uitspraak naar aanleiding van de bedreigingen van hulpverleners in Amsterdam-West afgelopen week. Farid Azarkan vindt de link van de bedreigingen met Marokkaanse jongeren onterecht.

Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman is uitgezonden op woensdag 10 september door de VARA en de NTR. Te gast waren Frits Wester, Job Cohen en Farid Azarkan. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie