Uitzending
Pauw & Witteman - 12-11-2013

12-11-2013

Pauw & Witteman

1724 x bekeken | 0 reacties
6
Gasten: Lilianne Ploumen, Sheryl Lynn Baas, Bert van der Tuuk & Maarten van Rossem

Maarten van Rossem
Op 22 november 1963 werd president John F. Kennedy doodgeschoten door Lee Harvey Oswald. De moordenaar werd vervolgens vermoord door Jack Ruby. Althans, dat zegt de officiŽle lezing. Nu, bijna 50 jaar later, bestaan er namelijk nog steeds verschillende theorieŽn over degene die de president vermoord zou hebben. Met Maarten van Rossem bespreken we vanavond deze complotten en de reden dat ze steeds opnieuw opduiken.

Sheryl Lynn Baas
Het dodenaantal na de verwoestende orkaan Haiyan, die over de Filipijnen trok, loopt op. Reden voor de samenwerkende hulporganisaties om maandag een grote tv-actie te houden bij de publieke omroep, SBS en RTL. Gedurende de hele dag worden mensen op de hoogte gehouden, vanuit museum Beeld & Geluid in Hilversum. Vanavond komt minister Lilianne Ploumen van Ontwikkelingssamenwerking vertellen wat Nederland doet voor de slachtoffers. Voormalig Miss Nederland Sheryl Lynn Baas vertelt wat haar familie doormaakte en wat ze zelf met haar stichting wil doen om te helpen.

Bert van der Tuuk
Bert van der Tuuk is sinds 2009 officiŽle partner van de KNSB voor het maken van schaatspakken. Dit jaar ontwikkelde hij het pak waar de Nederlandse en Russische schaatsers in Sotsji in zullen aantreden. Vanavond legt hij uit waar je op moet letten om een goed pak te maken. Ook laat hij twee nieuwe modellen zien.

In deze uitzending van Pauw & Witteman was Maarten van Rossem te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman. Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman werd uitgezonden op dinsdag 12 november door de VARA en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie