Uitzending
Pauw & Witteman - 5-11-2013

5-11-2013

Pauw & Witteman

1412 x bekeken | 0 reacties
6
Gasten: Bénédicte Ficq, Peter Plasman, Jan Vlug, Mirjam Sterk, Bavo Galama, Carlo Brantsen en Karin Elshout

Bénédicte Ficq, Peter Plasman en Jan Vlug
Aanstaande maandag staken strafrechtadvocaten tegen de bezuinigingsplannen van staatssecretaris Fred Teeven van Justitie. De advocaten zullen die dag niet op zittingen verschijnen. Ook plannen zij een ‘ludieke protestactie’ bij de rechtbank in Amsterdam. Drie van hen zijn vanavond bij ons: Bénédicte Ficq, Peter Plasman en Jan Vlug.

Mirjam Sterk
Voormalig CDA-Tweede Kamerlid Mirjam Sterk komt nu op voor mensenrechten in het televisieprogramma ‘Jij bent Sterk’. Het is een reeks van zes tv-programma’s waarin de oud-politica een aantal concrete problemen op het gebied van mensenrechten aanpakt. In landen als Rusland en Egypte portretteert zij mensen die het slachtoffer zijn geworden van schendingen van de vrijheid van meningsuiting, persvrijheid of godsdienstvrijheid of die moeten werken onder erbarmelijke arbeidsomstandigheden. Vanmiddag is ze teruggekomen uit Haïti en vanavond komt ze erover vertellen.

In deze uitzending van Pauw & Witteman waren Peter Plasman, Mirjam Sterk en Bavo Galama te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman. Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman werd uitgezonden op dinsdag 5 november door de VARA en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie