Uitzending
Pauw & Witteman - 19-11-2013

19-11-2013

Pauw & Witteman

1309 x bekeken | 0 reacties
6
Gasten: Martin van Rijn, Meester Bart, Femke Halsema, Tom Daams, Ronald Mulder & Michel Mulder

Martin van Rijn
Nix18 is de nieuwe campagne van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Vanavond debatteert staatssecretaris Martin van Rijn met jongeren van scholengemeenschap De Bijlmer over de vraag of je wel of niet mag roken en drinken tot je 18de. Hun leraar, Meester Bart, komt ook mee. Hij houdt op sociale media de leukste uitspraken van zijn leerlingen bij.

Femke Halsema en Tom Daams
Morgen begint het Internationaal Documentaire Festival IDFA. Wij starten een serie, waarin we elke avond een documentaire bespreken. Vanavond de openingsfilm: Return to Homs. Oud-politicus Femke Halsema en oorlogsfotograaf Tom Daams keken voor ons naar de documentaire en vertellen vanavond wat ze ervan vonden.

Michel en Ronald Mulder
Michel en Ronald Mulder zijn de bekendste schaatstweeling. Vorig jaar werd Michel Wereldkampioen en dit weekend pikte broer Ronald zijn Nederlands record af. Zijn de twee elkaars grootste concurrenten?

In deze uitzending van Pauw & Witteman waren Femke Halsema en Ronald Mulder te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman. Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman werd uitgezonden op dinsdag 19 november door de VARA en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie