Uitzending
Op1 - 6 maart 2020

6 maart 2020

Op1

6-3-2020

| 765 x bekeken | 0 reacties
5
Viroloog Ab Osterhaus neemt met ons de laatste ontwikkelingen rondom het Coronavirus in Nederland door.

'Iedereen die in het weekend weleens recreatief coke gebruikt heeft bloed aan zijn handen.' Dat zei minister Grapperhaus van Justitie na de moord op advocaat Derk Wiersum. In het nieuwe PowNed programma The Cocaïne Trail gaan zes recreatieve cocaïnegebruikers op zoek naar de herkomst van het witte goud in Colombia, om te zien wat er allemaal komt kijken bij dat avondje plezier in het weekend. Laura, Pepijn, Donny, Justin, Sterre en Rik zijn millennials en gebruiken allemaal in meer of mindere mate weleens een lijntje coke.

Morgen start in Heerenveen het laatste schaatsweekend van het seizoen. Er waren natuurlijk prachtige Nederlandse prestaties, maar de jaren van Nederlandse overheersing lijken voorbij. Staat er een nieuwe generatie schaatsers klaar om de Russen, Canadezen en Japanners te verslaan? Hoe lang kunnen we nog genieten van Ireen Wüst en Sven Kramer? Mark Tuitert en Annette Gerritsen zijn te gast.

Groot nieuws rondom Pepijn Lanen, beter bekend als Faberyayo! Samen met rapper Sef - Yousef Gnaoui - is hij te gast.

In deze uitzending van Op1 was Ab Osterhaus te gast. De presentatie was in handen van Carrie ten Napel, Charles Groenhuijsen, Erik Dijkstra, Sophie Hilbrand, Giovanca Desire Ostiana, Sander Schimmelpenninck, Tijs van den Brink, Willemijn Veenhoven, Welmoed Sijtsma en Hugo Logtenberg. Deze uitzending van het programma Op1 met de titel 6 maart 2020 werd uitgezonden op vrijdag 6 maart door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie