Uitzending
Op1 - 11 maart 2020

11 maart 2020

Op1

11-3-2020

| 886 x bekeken | 0 reacties
5
Jan Struijs, voorzitter van de Nederlandse Politie Bond, maakt zich grote zorgen over het coronavirus. De Nationale Politie dreigt overbelast te raken.

Filmproducent Harvey Weinstein heeft vandaag 23 jaar celstraf opgelegd gekregen voor verkrachting en aanranding. Strafrechtadvocaat Natacha Harlequin zet vraagtekens bij de uitspraak. Met Amerika-correspondent Laila Frank schuift ze aan.

Hoogleraar neurologie Bas Bloem is dé Parkinson-specialist. Monique Bosman heeft Parkinson. Samen schuiven ze aan.

Herman van Veen viert aanstaande zaterdag zijn 75ste verjaardag. De zanger/cabaretier wordt in het zonnetje gezet door Cornald Maas. Komiek Ronald Snijders is al bijna heel zijn leven groot fan van Van Veen en werkte ook met hem samen.

Voor één van de stervoetballers van Oranje en voetbalinternational Jackie Groenen is Johan Cruijff hét grote voorbeeld. Ze speelt ook met rugnummer 14.

In deze uitzending van Op1 waren Cornald Maas, Herman van Veen en Ronald Snijders te gast. De presentatie was in handen van Carrie ten Napel, Charles Groenhuijsen, Erik Dijkstra, Sophie Hilbrand, Giovanca Desire Ostiana, Sander Schimmelpenninck, Tijs van den Brink, Willemijn Veenhoven, Welmoed Sijtsma en Hugo Logtenberg. Deze uitzending van het programma Op1 met de titel 11 maart 2020 werd uitgezonden op woensdag 11 maart door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie