Uitzending
Op1 - 4 maart 2020

4 maart 2020

Op1

5-3-2020

| 914 x bekeken | 1 reacties
4
Dinsdag was het Super Tuesday in Amerika. In maar liefst veertien staten werden er voorverkiezingen gehouden voor de Democratische presidentskandidaat. Amerikakenner Laila Frank praat ons bij.

Anouar T., een verre neef van Ridouan T., staat vandaag voor de rechter. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de moord op advocaat Derk Wiersum. De advocaat van Anouar T., André Seebregts, is te gast samen met Saskia Belleman, zij woonde de rechtszaak bij.

Op het Griekse eiland Lesbos loopt de vluchtelingencrisis ernstig uit de hand. Bij ons aan tafel twee vrouwen die daar kortgeleden gewerkt hebben. Steffi de Pous van Stichting Because We Carry en Annerieke Berg van Stichting Bootvluchteling.

Het is feest voor Angela Schijf en Victor Reinier. Deze maand wordt de 150e aflevering van Flikken Maastricht uitgezonden en daarmee is het de langstlopende Nederlandse dramaserie. Ze zijn samen te gast.

In deze uitzending van Op1 waren Angela Schijf, Steffi de Pous en Victor Reinier te gast. De presentatie was in handen van Carrie ten Napel, Charles Groenhuijsen, Erik Dijkstra, Sophie Hilbrand, Giovanca Desire Ostiana, Sander Schimmelpenninck, Tijs van den Brink, Willemijn Veenhoven, Welmoed Sijtsma en Hugo Logtenberg. Deze uitzending van het programma Op1 met de titel 4 maart 2020 werd uitgezonden op donderdag 5 maart door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie