Uitzending
Op1 - 26 februari 2020

26 februari 2020

Op1

26-2-2020

| 1064 x bekeken | 0 reacties
5
Nederland is in de ban van het Coronavirus COVID-19. De GGD's worden massaal gebeld door de bezorgde Nederlanders en zorgverleners. Wat moeten we doen als het virus ook hier opduikt? Arts-viroloog Anne Wensing, luchtvaartjournalist Doron Sajet en Anja Schreijer van GGD Nederland komen met de laatste updates. komen met de laatste updates.

Kan de vlag uit bij gepensioneerd Nederland? De rekenrente, waardoor de pensioenen al jaren dalen, lijkt op de helling te staan door een draai van minister Koolmees van Sociale Zaken. Telegraafjournalist Martin Visser en 50PLUS-voorzitter Geert Dales praten erover.

Jip Vastenburg is een van de beste langeafstandslopers van Nederland. Ondanks alle goede prestaties ging het niet goed met haar: haar eetpatroon zorgde ervoor dat ze een eetstoornis ontwikkelde. Volgens sportarts Guido Vroemen is Jip niet de enige topsporter met een eetstoornis. Hij komt vandaag met een actieplan. Ze schuiven aan.

Peru, het Indonesische eiland Flores, Nepal en Rusland zijn de bestemmingen van een nieuw seizoen Erica op reis, met voormalig zwemkampioene en politica Erica Terpstra. Een voorproefje.

In deze uitzending van Op1 waren Erica Terpstra en Geert Dales te gast. De presentatie was in handen van Carrie ten Napel, Charles Groenhuijsen, Erik Dijkstra, Sophie Hilbrand, Giovanca Desire Ostiana, Sander Schimmelpenninck, Tijs van den Brink, Willemijn Veenhoven, Welmoed Sijtsma en Hugo Logtenberg. Deze uitzending van het programma Op1 met de titel 26 februari 2020 werd uitgezonden op woensdag 26 februari door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie