Uitzending
Op1 - 4-8-2020

4-8-2020

Op1

365 x bekeken | 0 reacties
5
Politiek verslaggever Marloes Lemsom en viroloog Ab Osterhaus over de persconferentie die premier Mark Rutte en minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge aanstaande donderdag houden.

Baanwielrenners Roy van den Berg, Jeffrey Hoogland en Harrie Lavreysen zouden vandaag de Olympische teamsprint in Tokio doen. Hoe had hun dag er uit gezien?

Directeur van Beeld en Geluid, Eppo van Nispen, dook in zijn archief voor een terugblik op de zomerse komkommertijd door de jaren heen.

Hoe ver mag je als trainer en coach gaan om het optimale uit jonge sporttalenten te halen? Raemon Sluiter, Inge de Bruijn, Roxane Knetemann en Barbara Barend bespreken dit dilemma.

In deze uitzending van Op1 waren Ab Osterhaus, Barbara Barend, Inge de Bruijn en Raemon Sluiter te gast. De presentatie was in handen van Carrie ten Napel, Charles Groenhuijsen, Erik Dijkstra, Sophie Hilbrand, Giovanca Desire Ostiana, Sander Schimmelpenninck, Tijs van den Brink, Willemijn Veenhoven, Welmoed Sijtsma, Hugo Logtenberg, Fidan Ekiz en Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Op1 werd uitgezonden op dinsdag 4 augustus door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie