Uitzending
Op1 - 11-8-2020

11-8-2020

Op1

463 x bekeken | 0 reacties
5
Arts-microbioloog Peter de Man onderzocht de rol van ventilatiesystemen bij de verspreiding van het coronavirus in het verpleeghuis, maar zijn conclusies worden op zijn zachtst gezegd niet breed omarmd. Met SP-fractievoorzitter Lilian Marijnissen blikken we vooruit op het coronadebat van morgen. Volgens haar is het tijd dat het kabinet beter gaat luisteren naar onafhankelijke deskundigen.

Meteoroloog Helga van Leur en slaapexpert Els van der Helm vertellen hoe je zelfs in deze warme omstandigheden rustig kan gaan slapen.

In deze uitzending van Op1 waren Helga van Leur en Lilian Marijnissen te gast. De presentatie was in handen van Carrie ten Napel, Charles Groenhuijsen, Erik Dijkstra, Sophie Hilbrand, Giovanca Desire Ostiana, Sander Schimmelpenninck, Tijs van den Brink, Willemijn Veenhoven, Welmoed Sijtsma, Hugo Logtenberg, Fidan Ekiz en Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Op1 werd uitgezonden op dinsdag 11 augustus door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee