Uitzending
Op1 - 6-8-2020

6-8-2020

Op1

498 x bekeken | 0 reacties
5
Patricia Bruijning (epidemioloog UMC Utrecht) en Xander van der Wulp (Politiek verslaggever NOS), over de persconferentie van premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge.

De introductieweken van universiteiten en hogescholen kunnen dit jaar toch doorgaan, maar onder zeer strikte voorwaarden: geen alcohol en feestjes tot maximaal 22 uur. Hoe studentenvereniging invulling gaan geven aan deze maatregelen bij hun introductieweken vertellen Voorzitters Caroline Oomens van studentenvereniging L.A.N.X. in Amsterdam en Tristan Gayral van Laurentius in Rotterdam.

In betere tijden zouden hockeysters Eva de Goede en Lidewij Welten, samen goed voor ruim 400 interlands, morgen de Olympische Hockeyfinale in Tokio hebben gespeeld. Toen ze vorig jaar het EK in Antwerpen wonnen en zich zo kwalificeerden voor de Olympische spelen was er nog niks aan de hand. Wat doen ze nu?

Afgelopen woensdag was wielrenner Fabio Jacobsen het grootste slachtoffer van een ernstige valpartij tijdens de Ronde van Polen. Hij verbrijzelde zijn gehemelte en luchtpijp en liep hersen- en ruggenmergschade op. Na deze horrorcrash duikt opnieuw de vraag op hoe het wielrennen veiliger kan. Wielerjournalist Thijs Zonneveld en oud-wielrenner Michael Boogerd schuiven aan.

In deze uitzending van Op1 waren Eva de Goede, Lidewij Welten, Michael Boogerd, Thijs Zonneveld en xander van der wulp te gast. De presentatie was in handen van Carrie ten Napel, Charles Groenhuijsen, Erik Dijkstra, Sophie Hilbrand, Giovanca Desire Ostiana, Sander Schimmelpenninck, Tijs van den Brink, Willemijn Veenhoven, Welmoed Sijtsma, Hugo Logtenberg, Fidan Ekiz en Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Op1 werd uitgezonden op donderdag 6 augustus door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee