Uitzending
Op1 - 3-8-2020

3-8-2020

Op1

397 x bekeken | 0 reacties
5
De stranden en straten stromen vol. In Nederland maar ook in de rest van Europa. De bereidheid om thuis te blijven lijkt weg. En dat terwijl het aantal corona besmettingen schrikbarend snel oploopt. En dus moeten we nu in actie komen vinden fractievoorzitter van de PvdA Lodewijk Asscher en arts-microbioloog Jan Kluytmans. Voor het te laat is.

Reddingsbrigade Nederland heeft een druk weekend achter de rug. Ruim 500 keer moesten de lifeguards in actie komen. Er komen deze week weer warme dagen aan, dus een gewaarschuwd mens telt voor twee. Kees Buis werkt voor de Reddingsbrigade Nederland en ook als vrijwilliger bij de IJmuider Reddingsbrigade. Martin Hoogslag is vrijwilliger bij Reddingsbrigade in Monster. Ze komen vertellen over hun ervaringen en geven advies voor strandgangers en waterrecreanten. Koen Nederhof, verslaggever Telegraaf, deed een poging uit een mui te zwemmen.

Hij houdt niet van name-droppen of terugblikken, maar Ad Visser viert toch hoe hij 50 jaar geleden, omringd door strakke glitterpakken, rookmachines, vele wereldsterren en Penney de Jager, de wereld van de rockmuziek de Hollandse huiskamers inzond met muziekprogramma Toppop. Ad en Penney zijn te gast.

Vandaag had hij een gouden plak kunnen winnen op de Olympische Spelen in Tokio. Alles wees erop dat rekstokspecialist Epke Zonderland zijn carrière met een grandioos slotstuk zou gaan eindigen. Hij hangt niet aan de rekstok, maar zit bij ons in de studio.

In deze uitzending van Op1 waren Ad Visser, Epke Zonderland, Lodewijk Asscher en Penney de Jager te gast. De presentatie was in handen van Carrie ten Napel, Charles Groenhuijsen, Erik Dijkstra, Sophie Hilbrand, Giovanca Desire Ostiana, Sander Schimmelpenninck, Tijs van den Brink, Willemijn Veenhoven, Welmoed Sijtsma, Hugo Logtenberg, Fidan Ekiz en Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Op1 werd uitgezonden op maandag 3 augustus door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee