Uitzending
Op1 - 21 mei 2024

21 mei 2024

Op1

21-5-2024

| 265 x bekeken | 0 reacties
4
Mirjam Bikker, Corine de Vries en Thomas van Groningen over het hoofdlijnenakkoordVijf dagen nadat PVV, VVD, NSC en BBB hun akkoord presenteerden, is nog altijd volstrekt onduidelijk wie premier wordt. De vier partijen praten donderdag verder en dus weet de Kamer morgen in het debat over het akkoord ook niet wie ons land moet gaan leiden. Wat gebeurde er nog meer binnen de formatie? Politiek verslaggever Thomas van Groningen schuift vanavond aan met Mirjam Bikker en Corine de Vries van het Genootschap van Hoofdredacteuren, die ontzet is over de BTW-verhoging op kranten.

Mirjam Bikker, Ger Koopmans, Geertjan Kloosterboer en Eva Vos over de landbouwplannen uit het hoofdlijnenakkoord
Het nog te vormen kabinet wil boeren perspectief bieden met de plannen uit het hoofdlijnenakkoord. Zijn het loze beloften of is er reden tot optimisme voor boer en natuur? We bespreken het vanavond met LTO-voorzitter Ger Koopmans, fractievoorzitter van de ChristenUnie, Mirjam Bikker, regeneratieve boer Eva Vos en melkveehouder Geertjan Kloosterboer, hoe enthousiast zijn zij over de plannen?

Erik van Muiswinkel, Nol Havens en Stephanie Struijk over de Annie M.G. Schmidt-week
Jip en Janneke, Floddertje, Pluk van de Petteflet of aanstekelijke liedjes als Dikkertje Dap: generaties zijn opgegroeid met Annie M.G. Schmidt. Bij Op1 vieren we de Annie M.G. Schmidt-week met cabaretier Erik van Muiswinkel, zanger Nol Havens en singer-songwriter Stephanie Struijk. Zij staan dit jaar op de planken met een speciale “Zing mee met Annie M.G.”-show en geven vanavond vast een voorproefje van en heruitgave van Dikkertje Dap.

In deze uitzending van Op1 waren Erik van Muiswinkel, Ger Koopmans en Nol Havens te gast. De presentatie was in handen van Carrie ten Napel, Charles Groenhuijsen, Giovanca Desire Ostiana, Welmoed Sijtsma, Fidan Ekiz, Jeroen Pauw, Jort Kelder, Nadia Moussaid en Sven Kockelmann. Deze uitzending van het programma Op1 met de titel 21 mei 2024 werd uitgezonden op dinsdag 21 mei door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie