Uitzending
Op1 - 17 mei 2024

17 mei 2024

Op1

17-5-2024

| 395 x bekeken | 0 reacties
4
Thomas van Groningen over mogelijk minister-president Ronald Plasterk
Vanavond duikt politiek verslaggever Thomas van Groningen voor zijn rubriek ‘De week van Thomas’ in mogelijk minister-president Ronald Plasterk. Zo was hij ooit al eens ‘premier’ en had hij het al eens aan de stok met talloze huidige Kamerleden. Wat voor leider kunnen we verwachten?

Sonja Barend en Angela Schijf over het politieke interview
Journalisten die van alles willen weten en politici die om echte antwoorden heen draaien: het doen van een goed politiek interview is een vak apart. Sonja Barend en Angela Schijf, die Barend speelt in de nieuwe voorstelling SONJA, doken voor de rubriek ‘Haagsche Historie’ in haar beste politieke interviews. Hoe voorkom je dat bewindspersonen wegkomen met een nietszeggende quote?

Rob Jetten over het nieuwe coalitieakkoord
Het strengste asielbeleid ooit, een gehalveerd eigen risico en 100.000 nieuwe woningen per jaar. Na ruim vijf maanden onderhandelen zit het nieuwe coalitieakkoord van PVV, VVD, NSC en BBB boordevol met ambitieuze plannen. Maar kunnen ze dit ook waarmaken? We bespreken het vanavond bij Op1 met D66-leider Rob Jetten.

In deze uitzending van Op1 waren Angela Schijf, Rob Jetten en Sonja Barend te gast. De presentatie was in handen van Carrie ten Napel, Charles Groenhuijsen, Giovanca Desire Ostiana, Welmoed Sijtsma, Fidan Ekiz, Jeroen Pauw, Jort Kelder, Nadia Moussaid en Sven Kockelmann. Deze uitzending van het programma Op1 met de titel 17 mei 2024 werd uitgezonden op vrijdag 17 mei door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie