Uitzending
Op1 - 22 mei 2024

22 mei 2024

Op1

22-5-2024

| 316 x bekeken | 0 reacties
4
Eeneiige tweelingbroers Peter en Erik wisten zeventien jaar lang niet van elkaars bestaan
Zeventien jaar lang kenden ze elkaar niet. Eeneiige tweelingbroers Peter en Erik werden direct na hun geboorte gescheiden en wisten niets van elkaars bestaan. Pas wanneer Peter jaren later voor Erik wordt aangezien, komt de waarheid naar boven: ze zijn broers. De nieuwe documentaire ‘Peter en Erik’ vertelt hun verhaal. Waarom zijn ze van elkaar gescheiden? Vanavond schuiven ze samen aan bij Op1.

Wilfried de Jong en Leopold Witte over de nieuwe film Laatste Ronde
Vriendschap, ouder worden en de eindigheid van het leven: het is een greep uit de thema’s die aan bod komen in de nieuwe film ‘Laatste Ronde’ over een groep jeugdvrienden. Hoe geef je zin aan de volgende fase van je leven als je geconfronteerd wordt met je sterfelijkheid? We bespreken het vanavond met acteurs Wilfried de Jong en Leopold Witte. Welke parallellen zijn er te trekken met hun eigen leven?

Hans Spekman, Boris van der Ham, Frits Wester en Aylin Bilic over het debat over het hoofdlijnenakkoord
De Tweede Kamer debatteert vandaag over het eindverslag van de informateurs. Kunnen de plannen die de PVV, VVD, NSC en BBB vorige week presenteerden waargemaakt worden? Gaan de mensen die in de klem zitten er echt op vooruit? En wanneer wordt eindelijk duidelijk wie onze nieuwe premier wordt? Voormalig PvdA-leider Hans Spekman, voormalig D66-Kamerlid Boris van der Ham, politiek commentator Frits Wester en publicist Aylin Bilic blikken bij Op1 terug op het debat.

In deze uitzending van Op1 waren Boris van der Ham, Frits Wester, Hans Spekman, Leopold Witte en Wilfried de Jong te gast. De presentatie was in handen van Carrie ten Napel, Charles Groenhuijsen, Giovanca Desire Ostiana, Welmoed Sijtsma, Fidan Ekiz, Jeroen Pauw, Jort Kelder, Nadia Moussaid en Sven Kockelmann. Deze uitzending van het programma Op1 met de titel 22 mei 2024 werd uitgezonden op woensdag 22 mei door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie